Brombærtrifli

Brombærtrifli

0 0 bedømmelser
Antal

4

personer
Tilberedningstid

30

minutter

Frisk og lækker brombærtrifli med hjemmelavet syltetøj. Nem at lave og smager himmelsk.

Ingredienser

  • 300 g friske brombær

  • 200 g syltesukker

  • 2 spsk. rom (kan udelades)

  • 100 g makroner

  • 250 ml fløde

  • En vaniljestang

  • 2 spsk flormelis

  • Evt. citronmelisse til pynt

Sådan gør du

  • Skyl brombær og blend dem lidt groft med en stavblender.
  • Kog 200 g af brombærrene med syltesukkeret i ca. 10 minutter.
  • Hæld evt. rommen i brombærsyltetøjet.
  • Stil det til siden og lad det køle ned.
  • Pisk fløden til flødeskum og vend flormelissen og kornene fra vaniljestangen i.
  • Anret triflien i fire glas, hvor du starter med makroner, så vaniljeskum og til sidst syltetøjet.
  • Gentag så mange gange, du synes.
  • Pynt med friske brombær på toppen og evt. citronmelisse

Del opskrift på Facebook: