Brombærtrifli
Antal
4
personerTilberedningstid
30
minutesFrisk og lækker brombærtrifli med hjemmelavet syltetøj. Nem at lave og smager himmelsk.
Ingredienser
300 g friske brombær
200 g syltesukker
2 spsk. rom (kan udelades)
100 g makroner
250 ml fløde
En vaniljestang
2 spsk flormelis
Evt. citronmelisse til pynt
Sådan gør du
- Skyl brombær og blend dem lidt groft med en stavblender.
- Kog 200 g af brombærrene med syltesukkeret i ca. 10 minutter.
- Hæld evt. rommen i brombærsyltetøjet.
- Stil det til siden og lad det køle ned.
- Pisk fløden til flødeskum og vend flormelissen og kornene fra vaniljestangen i.
- Anret triflien i fire glas, hvor du starter med makroner, så vaniljeskum og til sidst syltetøjet.
- Gentag så mange gange, du synes.
- Pynt med friske brombær på toppen og evt. citronmelisse
Del opskrift på Facebook: