Brombærtrifli

Brombærtrifli

3 from 8 votes
Antal

4

personer
Tilberedningstid

30

minutes

Frisk og lækker brombærtrifli med hjemmelavet syltetøj. Nem at lave og smager himmelsk.

Ingredienser

  • 300 g 300 friske brombær

  • 200 g 200 syltesukker

  • 2 spsk. 2 rom (kan udelades)

  • 100 g 100 makroner

  • 250 ml 250 fløde

  • En vaniljestang

  • 2 spsk 2 flormelis

  • Evt. citronmelisse til pynt

Sådan gør du

  • Skyl brombær og blend dem lidt groft med en stavblender.
  • Kog 200 g af brombærrene med syltesukkeret i ca. 10 minutter.
  • Hæld evt. rommen i brombærsyltetøjet.
  • Stil det til siden og lad det køle ned.
  • Pisk fløden til flødeskum og vend flormelissen og kornene fra vaniljestangen i.
  • Anret triflien i fire glas, hvor du starter med makroner, så vaniljeskum og til sidst syltetøjet.
  • Gentag så mange gange, du synes.
  • Pynt med friske brombær på toppen og evt. citronmelisse

Del opskrift på Facebook: