Burger med rødkålssalat

Burger med rødkålssalat

5 from 2 votes
Recipe by Linn Grubbström. Venligst udlånt af sæson.dk Course: Kødretter
Antal

4

personer
Tilberedning

30

minutes

En anderledes og lækker burger, der minder lidt om en klassisk flæskestegssandwich.

Ingredienser

  • 1 1 rødkål

  • 2 2 æbler

  • 1 dl 1 mayonnaise

  • 1 dl 1 cremefraiche

  • 1 tsk 1 honning

  • 1 spsk 1 æblecidereddike

  • 2 tsk 2 sennep

  • 1 tsk 1 salt

  • 1 nip 1 peber

  • 1 spsk 1 olie

  • 4 4 svinekoteletter

  • 4 4 burgerboller

  • 12 12 cornichoner

Sådan gør du

  • Snit rødkål fint.
  • Fjern kernehuset fra æblet og snit det fint.
  • Bland mayonnaise, cremefraiche, honning, æblecidereddike, sennep, salt og peber.
  • Vend rødkål og æble med marinaden.
  • Varm olie i en pande.
  • Steg svinekoteletterne 4-5 minutter på hver side ved middel varme. Krydr med salt og peber.
  • Rist bollerne, og skær dem over.
  • Skær cornichoner over på langs.
  • Fordel rødkålssalat, koteletter og cornichoner i burgerbollerne.

Del på Facebook