Cremet porre pasta
Course: Vegetarretter
Servings
4
servingsCooking time
25
minutesEn cremet og lækker pastaret med masser af smag fra de skønne danske porrer.
Ingredienser
3 porrer
400 g pasta, tørret
2 dl madlavningsfløde
1 tsk. bouillon/ 1 terning
1 citron, øko
50 g parmesan
Olivenolie
Salt og peber
Sådan gør du
- Rens porrerne, skær top og bund af og snit dem fint.
- Brug en sauterpande og svits porrerne i olivenolie til de er gyldne, 10-15 min.
- Kog pastaen efter anvisningen på pakken.
- Kom fløde, 1 dl kogevand og bouillon ned til porrerne, og lad det kort koge op.
- Kom den drænede pasta ned i sauterpanden og vend det rund.
- Tag panden af varmen, kom citronsaft, ca. 1 tsk. citronskal, salt, peber og revet parmesan ned i pastaretten og vend det hele godt sammen.
- Server retten med det samme, og top med ekstra parmesan og friske krydderurter.
Video
Tip
- Du kan tilføje endnu flere grøntsager til pastaretten efter sæson, fx squash, svampe eller lign.