Cremet porre pasta

5 from 1 vote
Course: Vegetarretter
Servings

4

servings
Cooking time

25

minutes

En cremet og lækker pastaret med masser af smag fra de skønne danske porrer.

Ingredienser

  • 3 3 porrer

  • 400 g 400 pasta, tørret

  • 2 dl 2 madlavningsfløde

  • 1 tsk. 1 bouillon/ 1 terning

  • 1 1 citron, øko

  • 50 g 50 parmesan

  • Olivenolie

  • Salt og peber

Sådan gør du

  • Rens porrerne, skær top og bund af og snit dem fint.
  • Brug en sauterpande og svits porrerne i olivenolie til de er gyldne, 10-15 min.
  • Kog pastaen efter anvisningen på pakken.
  • Kom fløde, 1 dl kogevand og bouillon ned til porrerne, og lad det kort koge op.
  • Kom den drænede pasta ned i sauterpanden og vend det rund.
  • Tag panden af varmen, kom citronsaft, ca. 1 tsk. citronskal, salt, peber og revet parmesan ned i pastaretten og vend det hele godt sammen.
  • Server retten med det samme, og top med ekstra parmesan og friske krydderurter.

Video

Tip

  • Du kan tilføje endnu flere grøntsager til pastaretten efter sæson, fx squash, svampe eller lign.