Cremet retro stikkelsbærsalat
Antal
4
personerTilberedningstid
20
minutesEn dejlig cremet waldorfsalat med et skøn bær-twist
Ingredienser
3 stilke 3 bladselleri
2 2 æbler, i mindre tern
1/2 bundt 1/2 asparges
150 g 150 hasselnødder
125 g 125 stikkelsbær
- Dressing
1 1/2 dl 1 1/2 creme fraiche 18%
1/2 dl 1/2 piskefløde
1 tsk. 1 rørsukker
salt
Friskkværnet peber
1 spsk. 1 citronsaft
1 tsk. 1 citron skal
Sådan gør du
- Rist hasselnødderne i ovnen ca. 10 min ved 175°C, køl af og gnid skallen af de gyldne nødder, hak groft.
- Snit bladselleri og asparges fint., og halver stikkelsbærrene.
- Vend det hele sammen i en skål med æblerne.
- Mix dressingen grundigt sammen og vend den i salaten med halvdelen af nødderne.
- Top med den resterende halvdel nødder og lidt friske grønne stikkelsbær.
Del opskrift på Facebook