Cremet rodfrugtsspaghetti med grønkål og bacon

5 from 1 vote
Course: Kødretter
Antal

4

personer
Tilberedningstid

25

minutes

En skøn spaghettiret lavet med frisk rodfrugtsspaghetti. Man kan altid lave sin egen grønne spaghetti med alle slags grøntsager og en spiralizer.

Ingredienser

  • 750 g 750 glaskål/gulerods spaghetti fra Yding grønt

  • 500 g 500 bacon

  • 300 g 300 fintsnittet grønkål fra Yding Grønt

  • 3 fed 3 hvidløg

  • 2 2 hele løg

  • 1/2 tsk. 1/2 knust chili

  • Olivenolie

  • 1 dl 1 pasteuriserede æggeblommer

  • 250 ml 250 creme fraiche 18%

  • 100 g 100 friskrevet parmesan

  • Salt

  • Friskkværnet peber

Sådan gør du

  • Steg bacon til det er gyldent, og læg det på et stykke fedtsugende papir.
  • Hak løg og hvidløg og steg det på baconpanden.
  • Fløde, æg, revet ost, salt og peber hældes i en skål og piskes sammen.
  • Kom bacon tilbage på panden sammen med løg.
  • Kom hvidvin ved og lad det koge lidt ind.
  • Tilsæt nu æggemassen og lad retten simre nogle minutter.
  • Kog rodfrugtsspaghettien i letsaltet vand et par minutter, hæld vandet fra.
  • Vend spaghettien med rundt på panden og server rette med det samme.