Cremet rodfrugtsspaghetti med grønkål og bacon
Antal
4
personerTilberedningstid
25
minutesEn skøn spaghettiret lavet med frisk rodfrugtsspaghetti. Man kan altid lave sin egen grønne spaghetti med alle slags grøntsager og en spiralizer.
Ingredienser
750 g 750 glaskål/gulerods spaghetti fra Yding grønt
500 g 500 bacon
300 g 300 fintsnittet grønkål fra Yding Grønt
3 fed 3 hvidløg
2 2 hele løg
1/2 tsk. 1/2 knust chili
Olivenolie
1 dl 1 pasteuriserede æggeblommer
250 ml 250 creme fraiche 18%
100 g 100 friskrevet parmesan
Salt
Friskkværnet peber
Sådan gør du
- Steg bacon til det er gyldent, og læg det på et stykke fedtsugende papir.
- Hak løg og hvidløg og steg det på baconpanden.
- Fløde, æg, revet ost, salt og peber hældes i en skål og piskes sammen.
- Kom bacon tilbage på panden sammen med løg.
- Kom hvidvin ved og lad det koge lidt ind.
- Tilsæt nu æggemassen og lad retten simre nogle minutter.
- Kog rodfrugtsspaghettien i letsaltet vand et par minutter, hæld vandet fra.
- Vend spaghettien med rundt på panden og server rette med det samme.