
De bedste grillede majs
Antal
6
stk.Tilberedningstid
15
minutesTil sommerens grillaftener hører de søde danske majs, som med få tricks kan få lidt ekstra
spark. Denne opskrift kombinerer det syrlige med det søde og let krydrede.
Ingredienser
6 stk 6 majs på kolbe
100 gram 100 smør
1 spsk. 1 muscovado eller kokossukker
1 tsk. 1 cayennepeber
1 knivspids 1 røget paprika
1 tsk. 1 flagesalt
Lidt friskkværnet peber
2 stk. 2 lime
Sådan gør du
- Smelt smør
- Rør smør, sukker, cayennepeber, paprika, salt og peber sammen i en lille skål.
- Skær limene i både
- Grill majsen ca. 5 minutter, vend hyppigt rundt.
- Pensl majsen med dit smør imens du griller videre og vender hyppigt yderligere 5 minutter.
- Tag majskolberne op. Hvis du har smør tilbage, så held det over og server med limebåde!

Del opskrift på Facebook