Dhal med hokkaido
Antal
4
personerTilberedningstid
1
hour15
minutesEn skøn, krydret og varmende ret til de kolde og mørke dage
Ingredienser
600 g 600 hokkaido i tern
3 3 porre
2 tsk. 2 stødt koriander
1 tsk. 1 gurkemeje
2 tsk. 2 røget paprika
1 tsk. 1 stødt ingefær
1 tsk. 1 stødt nellike
1 tsk. 1 kardemomme
Olie
300 g 300 røde linser
1 1/2 gr 1 1/2 grøntsagsbouillon
2 fed 2 hvidløg
Frisk koriander
4 spsk. 4 creme fraiche eller græsk yoghurt
Sådan gør du
- Græskarret klargøres, skæres i tern og vejes af til 600 g.
- Snit porrerne i skiver.
- Krydderierne ristes af i lidt olie i en stor gryde. Tilsæt derefter græskar, porre, linser og steg lidt.
- Grønsagsbouillon tilsættes og koges langsomt ind ved middelvarme i ca. en time.
- Hvidløget presses og koges med de sidste 10 minutter.
- Server med frisk koriander og cremefraiche på toppen.
Del opskrift på Facebook