
Filostave med spinat og feta
Antal
8
stk.Tilberedningstid
30
minutesLækre nemme filostave til tapasbordet eller som appetizers. De sprøde ruller er fyldt med
cremet ost og saftig spinat. De lette hapsere gør dem helt perfekte som mellemmåltid eller
som en del af et frokostbord.
Ingredienser
2 fed 2 hvidløg
1 1 rødløg
Olivenolie
250 gram 250 spinat
150 gram 150 feta eller salatost
Salt og peber
4 plader 4 filodej
25 gram 25 smør
1 spsk. 1 sesamfrø
250 gram 250 yoghurt
1 bundt 1 dild
Sådan gør du
- Tænd ovnen og stil temperaturen på 210°C.
- Hak hvidløg og rødløg og svits det i lidt olivenolie.
- Kom spinaten ved og steg til det falder sammen.
- Krydr med salt og peber og bland med smuldret feta.
- Del filodejspladen i to aflange firkanter.
- Læg lidt af fyldet i den ene ende, fold siderne ind over fyldet og rul stramt sammen til en
lang stav. Læg den på en bageplade, pensl med smeltet smør og drys med sesam. - Bag dem straks ca. 15 min. til de er gyldne og sprøde.
- Rør yoghurt og hakket dild sammen og smag til med salt og peber.
- Server dippen til de lune filostave.

Del opskrift på Facebook