Frikadelle hotdog
Recipe by Gitte Heidi Rasmussen Foto: Betina Hastoft. Venligst udlånt af sæson.dk
Course: Kødretter
Antal
2
personerTilberedningstid
15
minutesOverrask vennerne med en alternativ hotdog med masser af smag og grønt. De saftige grøntsager og friske krydderier kombineret med minifrikadellerne gør den til et super måltid til de lidt mere vovede.
Ingredienser
2 store tomater
1 spsk. hakket løg
1 spsk. hakket persille
2 store hotdogbrød eller mini baguette
2 spsk. friskost med krydderurter
10 mini mini frikadeller
2 håndfulde babyleaves
Sådan gør du
- Halver tomaterne, fjern kernerne med en ske og hak tomatkødet.
- Bland med finthakket rødløg og persille og smag til med salt og peber.
- Flæk brødene halvt igennem som til en hotdog og smør med friskost.
- Fyld brødene med frikadeller og top med baby leaves samt tomatsalsa.
Del opskrift på Facebook