Glaskålsfritter med røget chilidip

0 from 0 votes
Course: Måltidssalater og tilbehør
Antal

2

portioner
Tilberedningstid

1

hour 

Smagfulde og lækre fritter af glaskål – serveret med en spicy røget chilidip. Et virkelig lækkert alternativ til andre typer af fritter.

Ingredienser

  • 1 1 glaskål

  • 2 spsk 2 olie

  • 2 spsk 2 maizena

  • 1 tsk 1 løgpulver

  • Salt og peber

  • Røget chilidip
  • 1 spsk 1 mayonnaise

  • 2 spsk 2 creme fraiche (9 eller 18%)

  • 1 tsk 1 sriracha chilisauce

  • 1/4 tsk 1/4 røget paprika

  • 1 tsk 1 æbleeddike

  • 1 nip 1 sukker

  • Salt og peber

  • Purløg

Sådan gør du

  • Skær skrællen af glaskålet og skær det i stave. Kom glaskålsstavene i iskoldt vand i ca 20 minutter mens du forbereder dip og marinaden til fritterne.
  • Pisk maizena, olie og løgpulver sammen.
  • Dup glaskålsstavene helt tørre og vend dem med marinaden.
  • Fordel fritterne på en bageplade med bagepapir og bag dem ved 200 grader varmluft i 25-30 min til de er gyldne. Drys med salt og peber efter bagning og server straks.
  • Røget chilidip
  • Rør alle ingredienserne sammen. Tilsæt lidt finthakket purløg og smag til med salt, peber, sukker og eddike. Opbevar på køl til fritterne er færdige.

Video

Tip

Del opskrift på Facebook

Vores jord på Instagram