
Græskarfritter med parmesan
Antal
4
personerTilberedningstid
30
minutesSøde og smagfulde græskarfritter med parmesan og urter – nyd dem gerne med dip som tilbehør til fx vegetardeller eller en god salat.
Ingredienser
1 1 hokkaido græskar
2 spsk 2 olivenolie
50 g 50 parmesan
salt og peber
frisk timian
Sådan gør du
- Skyl græskarret grundigt og tør det fri for vand.
- Del græskarret i to og skrab kernerne ud med en ske.
- Skær græskarret i både af 1,5-2 cm tykkelse.
- Riv parmesan fint, og kom græskar, parmesan, olivenolie, salt og peber i en stor skål. Vend det hele godt sammen.
- Fordel græskarbådene på en bageplade med bagepapir. Drys med frisk timian, og bag græskarfritterne ved 200 grader varmluft i 25-30 min. Tjek at græskarfritterne er møre og har fået farve.
- Server gerne græskarfritterne med en dip som tilbehør til fx rodfrugtdeller eller en god salat.
Tip
- Græskarfritterne kan også bruges som en del af en lækker salat. Prøv fx at anrette et fad med snittet grønkål vendt med vinaigrette – top med græskarfritter og fx æble i tern og ristede nødder eller kerner.
Del opskrift på Facebook