Grillede gulerødder med fetadip

0 from 0 votes
Course: Måltidssalater og tilbehør
Antal

4

personer
Tilberedningstid

30

minutes

Grillede gulerødder med fetadip og timian smager helt fantastisk og er en lækker måde at nyde de danske gulerødder på. Perfekt som tilbehør til øvrig grillmad.

Ingredienser

  • 500 g 500 gulerødder

  • 1-2 spsk 1-2 olivenolie

  • Salt og peber

  • Frisk timian

  • Fetadip
  • 100 g 100 feta

  • 200 g 200 creme fraiche

  • Citronsaft

  • 1 fed 1 hvidløg

  • Salt og peber

Sådan gør du

  • Rens gulerødderne og del dem i halve hvis de er meget tykke. Vend med olivenolie.
  • Grill gulerødderne i alt 10-15 minutter til de får fine grillstriber og bliver let møre. De skal gerne stadig have lidt bid. Husk at vende dem undervejs.
  • Krydr gulerødderne med salt og peber og drys med frisk timian. Server med fetadip.
  • Fetadip
  • Blend alle ingredienserne til dippen sammen i en minihakker, og smag til med citronsaft, salt og peber. Hvis du synes dippen er alt for tyk kan du justere konsistensen en smule med lidt koldt vand.

Tip

Del opskrift på Facebook

Vores Jord på Instagram