Grillede gulerødder med fetadip
Antal
4
personerTilberedningstid
30
minutesGrillede gulerødder med fetadip og timian smager helt fantastisk og er en lækker måde at nyde de danske gulerødder på. Perfekt som tilbehør til øvrig grillmad.
Ingredienser
500 g 500 gulerødder
1-2 spsk 1-2 olivenolie
Salt og peber
Frisk timian
- Fetadip
100 g 100 feta
200 g 200 creme fraiche
Citronsaft
1 fed 1 hvidløg
Salt og peber
Sådan gør du
- Rens gulerødderne og del dem i halve hvis de er meget tykke. Vend med olivenolie.
- Grill gulerødderne i alt 10-15 minutter til de får fine grillstriber og bliver let møre. De skal gerne stadig have lidt bid. Husk at vende dem undervejs.
- Krydr gulerødderne med salt og peber og drys med frisk timian. Server med fetadip.
- Fetadip
- Blend alle ingredienserne til dippen sammen i en minihakker, og smag til med citronsaft, salt og peber. Hvis du synes dippen er alt for tyk kan du justere konsistensen en smule med lidt koldt vand.
Tip
Del opskrift på Facebook