Grillede snack gulerødder med burrata og pesto

0 from 0 votes
Course: Måltidssalater og tilbehør
Antal

4

pers
Tilberedningstid

30

minutes

Grillede snack gulerødder med burrata ost, pesto og pinjekerner – en velsmagende og smuk anretning til årets sommerfest eller grillaftener.

Ingredienser

  • 200 g 200 økologiske snack gulerødder

  • Olivenolie

  • Salt og peber

  • 1 stk 1 burrata

  • 2 spsk 2 pesto (købt eller se opskrift på hjemmelavet nedenfor)

  • 25 g 25 pinjekerner

  • Frisk basilikum

  • Pesto
  • 25 g 25 pinjekerner

  • 1/2 dl 1/2 olivenolie

  • 1 1 stort bundt frisk basilikum og persille (eller 1 af delene)

  • 1 spsk 1 citronsaft

  • Salt og peber

Sådan gør du

  • Vend gulerødderne med olivenolie, salt og peber. Grill dem ved medium varme på begge sider til de får grillstriber og er let møre (ca 10 minutter i alt).
  • Rist pinjekernerne på en tør pande til de bliver gyldne.
  • Anret gulerødderne på et fad og top med burrata, pesto, pinjekerner og lidt fintsnittet basilikum.
  • Pesto
  • Rist pinjekernerne på en tør pande til de er let gyldne.
  • Kom pinjekerner, urter, olivenolie og citronsaft i en blender (det er nemmest med en stavblender i en høj kande, når mængden ikke er større), og blend det sammen. Smag til med salt og peber og blend det til den konsistens du foretrækker.

Del opskrift på Facebook

Vores jord på Instagram