Grillet pak choi med gomadressing – en skøn og simpel grill ret, hvor gomadressingen klæder den sprøde grillede pak choi virkelig godt.
Ingredienser
4pak choi
olivenolie
Gomadressing
2spsktahin (den lyse variant)
2spskmayonnaise
2spsksesamfrø
1spskrisvinseddike
1tsksesamolie
1tsksoya
1/2-1dlkoldt vand
Sådan gør du
Gomadressing
Start med at riste sesamfrø på en tør pande imens du rører rundt i frøene. Rist til de bliver gyldne og du kan dufte at de er ristede. Hæld de ristede sesamfrø i en skål og stil dem til side.
Kom 1 spsk af de ristede sesamfrø i en god blender sammen med de øvrige ingredienser til gomadressingen. Start med 1/2 dl vand og juster evt op, hvis den bliver for tyk. Blend til en cremet dressing, og opbevar den på køl indtil brug.
Del pak choi i halve og rens dem godt. Dup dem tørre og pensl derefter med olivenolie på skærfladen.
Varm grillen godt op til kraftig varme, og grill dine pak choi ca 2 minutter på hver side ved direkte varme, så de får godt med farve men stadig er sprøde.
Server de grillede pak choi med gomadressingen og lidt ekstra ristede sesamfrø på toppen.