Grillet pak choi med gomadressing

0.0 from 0 votes
Course: Måltidssalater og tilbehør
Antal

4

personer
Tilberedningstid

20

minutes

Grillet pak choi med gomadressing – en skøn og simpel grill ret, hvor gomadressingen klæder den sprøde grillede pak choi virkelig godt.

Ingredienser

  • 4 pak choi

  • olivenolie

  • Gomadressing
  • 2 spsk tahin (den lyse variant)

  • 2 spsk mayonnaise

  • 2 spsk sesamfrø

  • 1 spsk risvinseddike

  • 1 tsk sesamolie

  • 1 tsk soya

  • 1/2-1 dl koldt vand

Sådan gør du

  • Gomadressing
  • Start med at riste sesamfrø på en tør pande imens du rører rundt i frøene. Rist til de bliver gyldne og du kan dufte at de er ristede. Hæld de ristede sesamfrø i en skål og stil dem til side.
  • Kom 1 spsk af de ristede sesamfrø i en god blender sammen med de øvrige ingredienser til gomadressingen. Start med 1/2 dl vand og juster evt op, hvis den bliver for tyk. Blend til en cremet dressing, og opbevar den på køl indtil brug.
  • Del pak choi i halve og rens dem godt. Dup dem tørre og pensl derefter med olivenolie på skærfladen.
  • Varm grillen godt op til kraftig varme, og grill dine pak choi ca 2 minutter på hver side ved direkte varme, så de får godt med farve men stadig er sprøde.
  • Server de grillede pak choi med gomadressingen og lidt ekstra ristede sesamfrø på toppen.

Video

Del opskrift på Facebook

Vores Jord på Instagram