Grillet pak choi med gomadressing
Antal
4
personerTilberedningstid
20
minutesGrillet pak choi med gomadressing – en skøn og simpel grill ret, hvor gomadressingen klæder den sprøde grillede pak choi virkelig godt.
Ingredienser
4 pak choi
olivenolie
- Gomadressing
2 spsk tahin (den lyse variant)
2 spsk mayonnaise
2 spsk sesamfrø
1 spsk risvinseddike
1 tsk sesamolie
1 tsk soya
1/2-1 dl koldt vand
Sådan gør du
- Gomadressing
- Start med at riste sesamfrø på en tør pande imens du rører rundt i frøene. Rist til de bliver gyldne og du kan dufte at de er ristede. Hæld de ristede sesamfrø i en skål og stil dem til side.
- Kom 1 spsk af de ristede sesamfrø i en god blender sammen med de øvrige ingredienser til gomadressingen. Start med 1/2 dl vand og juster evt op, hvis den bliver for tyk. Blend til en cremet dressing, og opbevar den på køl indtil brug.
- Del pak choi i halve og rens dem godt. Dup dem tørre og pensl derefter med olivenolie på skærfladen.
- Varm grillen godt op til kraftig varme, og grill dine pak choi ca 2 minutter på hver side ved direkte varme, så de får godt med farve men stadig er sprøde.
- Server de grillede pak choi med gomadressingen og lidt ekstra ristede sesamfrø på toppen.
Video
Del opskrift på Facebook