Grøn røræg med ristet rugbrød

Grøn røræg med ristet rugbrød

5 from 1 vote
Recipe by Gitte Heidi Rasmussen Foto: Betina Hastoft. Venligst udlånt af sæson.dkCourse: Måltidssalater og tilbehør
Antal

2

personer
Tilberedningstid

15

minutes

En grøn udgave af røræg er perfekt til morgenbordet og så smager det virkelig skønt.

Ingredienser

  • 1/2 squash

  • 1 spsk. smør

  • 100 g spinat

  • 3 æg str. m/l

  • 1 håndfuld revet ost

  • Salt og peber

  • 2 skiver rugbrød

Sådan gør du

  • Riv squash i strimler og sauter i smør sammen med spinat til spinaten falder sammen.
  • Pisk æg og revet ost sammen, krydr med salt og peber og kom det på panden.
  • Skub til blandingen med en palet til æggemassen er stivnet. Servér straks med ristet rugbrød.

Del opskrift på Facebook: