Grøn simregryde
Recipe by Gitte Heidi Rasmussen Foto: Betina Hastoft. Venligst udlånt af sæson.dk
Course: Vegetarretter
Antal
4
personerTilberedningstid
1
hourEn skøn gryde fuld af grønne lækkerier tilsat sydlandsk stemning. Perfekt til kølige forårsaftener serveret sammen med brød eller ris.
Ingredienser
6 små skalotteløg
1 kg rodfrugter, f.eks. gulerod, pastinak, persillerod og beder
1 lille hokkaido eller butternut squash
Lidt olivenolie
1 kvist rosmarin
4 dl færdigblandet grønsagsbouillon
200 g champignon
1 squash
300 g cherrytomater
Salt og peber
1 spsk. ristede pinjekerner
Lidt hakket persille
Sådan gør du
- Pil løgene og skræl rodfrugter med en skræller og græskar med en kniv.
- Skær rodfrugter, løg og græskar i grove tern.
- Steg løg, rodfrugter og græskar i olivenolie sammen med rosmarin ca. 4 min ved god varme.
- Kom bouillon ved og lad det simre i 30 min.
- Tilsæt champignon, squash skåret i halve tykke skiver samt cherrytomater og lad det simre i 10-15 min.
- Smag til og server drysset med oliven, pinjekerner samt hakket persille.
- Suppler med lunt brød eller ris.
Del opskrift på Facebook: