Gulerodskugler med kokos

Gulerodskugler med kokos

5 from 1 vote
Recipe by Gitte Heidi Rasmussen Foto: Betina Hastoft. Venligst udlånt af sæson.dk Course: Snacks og sødt
Antal

25

stk.
Tilberedningstid

1

hour 

Ingredienser

  • 250 g 250 gulerod

  • 100 g 100 dadel uden sten

  • 50 g 50 mandler

  • 50 g 50 havregryn

  • 50 g 50 honning

  • 50 g 50 kokosmel

  • Ekstra kokosmel til pynt

Sådan gør du

  • Findel dadler og mandler i en foodprocessor eller multihakker.
  • Tilsæt revet gulerod, havregryn, honning og kokos og mix til en ensartet masse.
  • Tril til kugler og sæt dem på køl mindst 4 timer.
  • Tril dem evt i lidt ekstra kokosmel og nyd dem som en sød lidt sundere snack.

Tip

  • Kom dem i en lukket beholder og opbevar dem i køleskabet i op til en uge.

Del opskrift på Facebook: