Hindbær bircher müsli

0 from 0 votes
Course: Morgenmad
Antal

2

portioner
Tilberedningstid

20

minutes

Hindbær bircher müsli – ala overnight oats med danske hindbær. Luksus morgenmad der både mætter og smager skønt.

Ingredienser

  • 2 dl 2 grovvalsede havregryn

  • 1 spsk 1 chiafrø

  • 1 spsk 1 hørfrø

  • 1 spsk 1 solsikke- eller græskarkerner

  • 2 spsk 2 kokosmel

  • 2,5 dl 2,5 æblemost (fx frugtavlermost eller gourmetmost)

  • 2 spsk 2 græsk yoghurt eller skyr

  • 200 g 200 friske hindbær

  • Topping
  • Ristede nødder (fx mandler, hasselnødder, pekannødder)

  • Flydende honning eller ahornsirup

  • Evt ekstra yoghurt

Sådan gør du

  • Dagen før:
    Bland havregryn, chiafrø, hørfrø, kerner, kokos og æblemost i en beholder og rør det godt sammen. Kom det i køleskabet natten over.
  • Næste morgen røres 2 store spsk græsk yoghurt eller skyr sammen med havregrynsblandingen. Fordel i 2 skåle.
  • Mos halvdelen af hindbærrene med en gaffel og fordel i de to skåle. Rør det forsigtigt sammen med grøden.
  • Top din bircher müsli med de resterende hindbær, ristede nødder, evt en skefuld yoghurt/skyr og et drizzle honning eller ahornsirup.

Tip

  • Hvis du ikke har æblemost kan du også udbløde havregryn og kerner i mælk eller anden form for væske. Hvis du bruger mælk kan det anbefales at tilsætte lidt honning eller finthakkede dadler for at give lidt sødme og smag til selve grøden.

Del opskrift på Facebook

Vores jord på Instagram