Hindbær & speltsalat med persille og feta

5 from 1 vote
Course: Måltidssalater og tilbehør
Antal

4

personer
Tilberedningstid

25

minutes

Dejlig, let sommersalat med friske hindbær

Ingredienser

  • 200 g 200 perlespelt

  • 2 spsk. 2 oliven- eller rapsolie

  • 1 spsk. 1 æblecidereddike

  • 75 g 75 solsikkekerner

  • 1/2 tsk. 1/2 salt

  • 125 g 125 friske hindbær

  • 150 g 150 feta

  • 1 håndfuld 1 tranebær, tørret

  • 1 stort bundt 1 frisk persille

  • 3 3 forårsløg, fintsnittede

Sådan gør du

  • Kog speltkernerne ifølge anvisningen på pakken, dræn og lad dem køle af.
  • Hæld speltkernerne over i en skål, og vend dem med olie og æbleeddike.
  • Rist solsikkekernerne på en varm pande med ½ tsk. salt, til de er gyldne.
  • Tilsæt hindbær, feta, tranebær, persille og forårsløg.
  • Vend salaten sammen og top med lidt hindbær og persille.

Del opskrift på Facebook