Hindbær & speltsalat med persille og feta
Antal
4
personerTilberedningstid
25
minutesDejlig, let sommersalat med friske hindbær
Ingredienser
200 g 200 perlespelt
2 spsk. 2 oliven- eller rapsolie
1 spsk. 1 æblecidereddike
75 g 75 solsikkekerner
1/2 tsk. 1/2 salt
125 g 125 friske hindbær
150 g 150 feta
1 håndfuld 1 tranebær, tørret
1 stort bundt 1 frisk persille
3 3 forårsløg, fintsnittede
Sådan gør du
- Kog speltkernerne ifølge anvisningen på pakken, dræn og lad dem køle af.
- Hæld speltkernerne over i en skål, og vend dem med olie og æbleeddike.
- Rist solsikkekernerne på en varm pande med ½ tsk. salt, til de er gyldne.
- Tilsæt hindbær, feta, tranebær, persille og forårsløg.
- Vend salaten sammen og top med lidt hindbær og persille.
Del opskrift på Facebook