Hindbær ‘swirl’ koldskål

5 from 1 vote
Course: Snacks og sødt
Antal

4

personer
Tilberedningstid

15

minutes

Prøv denne vidunderlige koldskål – klassisk med med et par twist. Så skift kærnemælk ud med kefir og prøv at komme most hindbær i bunden, det smager fantastisk!

Ingredienser

  • 250 g 250 hindbær

  • 2 2 pasteuriserede æggeblommer

  • 50 g 50 sukker

  • 1/2 1/2 vanilje stang

  • 1 liter 1 kefir fra arla unika – eller 1/2 liter kærnemælk + 1/2 liter ymer

  • 1/2 1/2 øko citron

Sådan gør du

  • Flæk vaniljestangen og skrab kornene ud – mas dem ud i en spsk. af sukkeret
  • Pisk vaniljesukker, sukker og æggeblommer sammen til en tyk æggesnaps
  • Tilsæt kefir (eller andre mælk produkter), citronsaft- og skal og pisk let
  • Mos de friske hindbær med en gaffel, er de i sæson og modne skal der ikke tilsættes sukker
  • Kom den grove hindbær mos i bunden af et eller flere glas og top med koldskål og kammerjunker

Del opskrift på Facebook

Vores Jord på Instagram