Hindbær ‘swirl’ koldskål
Antal
4
personerTilberedningstid
15
minutesPrøv denne vidunderlige koldskål – klassisk med med et par twist. Så skift kærnemælk ud med kefir og prøv at komme most hindbær i bunden, det smager fantastisk!
Ingredienser
250 g 250 hindbær
2 2 pasteuriserede æggeblommer
50 g 50 sukker
1/2 1/2 vanilje stang
1 liter 1 kefir fra arla unika – eller 1/2 liter kærnemælk + 1/2 liter ymer
1/2 1/2 øko citron
Sådan gør du
- Flæk vaniljestangen og skrab kornene ud – mas dem ud i en spsk. af sukkeret
- Pisk vaniljesukker, sukker og æggeblommer sammen til en tyk æggesnaps
- Tilsæt kefir (eller andre mælk produkter), citronsaft- og skal og pisk let
- Mos de friske hindbær med en gaffel, er de i sæson og modne skal der ikke tilsættes sukker
- Kom den grove hindbær mos i bunden af et eller flere glas og top med koldskål og kammerjunker
Del opskrift på Facebook