Hindbærsnitter med hindbærglasur

Hindbærsnitter med hindbærglasur

0 from 0 votes
Course: Brød og bagning
Antal

10

stk.
Tilberedningstid

2

hours 

Lækre hindbærsnitter med hjemmelavet hindbærmarmelade, flot glasur og frysetørret hindbær på toppen.

Ingredienser

  • 150 g 150 hindbær

  • 1 spsk 1 vand

  • 1/2 1/2 citron

  • 100 g 100 sukker + 1 ekstra spsk. sukker

  • 1 tsk 1 geleringsmiddel

  • 1 1 vaniljestang

  • 70 g 70 flormelis + 150 g til pynt

  • 150 g 150 blødt smør

  • 175 g 175 hvedemel

  • 50 g 50 mandelmel

  • 1 tsk 1 bagepulver

  • 1 1 knivspids salt

  • 1/2 dl 1/2 vand

  • Hindbærsaft

  • Evt. frysetørret hindbær til pynt

Sådan gør du

  • Bland hindbær, vand, citronsaft og sukker i en gryde og bring det i kog. Lad blandingen småkoge i et par
    minutter.
  • Bland geleringsmiddel og den ekstra spiseske sukker i en skål, og drys det i den kogende hindbærblanding, mens du rører.
  • Hæld marmeladen i en skål og sæt den på køl.
  • Skrab vaniljekornene ud og bland den med flormelissen.
  • Bland flormelissen med smør, hvedemel, mandelmel, bagepulver, salt og vand. Ælt den godt sammen og stil den på køl i ca. 30 minutter.
  • Rul dejen ud på bagepapir til en stor firkant og pris små lufthuller i dejen med en gaffel.
  • Bag dejen ved 175 grader varmluft i 10-12 minutter.
  • Del dejen i to lige store stykker, og lad den køle af.
  • Smør hindbærmarmeladen på den ene halvdel, og læg den anden halvdel over.
  • Skær den ud i den størrelse, du ønsker, med en skarp kniv.
  • Bland 150 g flormelis med hindbærsaft og pynt hindbærsnitterne med den flotte lyserøde glasur.
  • Pynt evt. med frysetørret hindbær.

Del opskrift på Facebook: