Hvidkålssalat

Hvidkålssalat

5 from 2 votes
Recipe by Gitte Heidi Rasmussen Foto: Betina Hastoft. Venligst udlånt af sæson.dk Course: Måltidssalater og tilbehør
Antal

1

Tilberedningstid

15

minutes

Let og frisk hvidkålssalat med en skøn dressing. Perfekt som tilbehør til både hverdag og
fest.

Ingredienser

  • 1/2 1/2 hvidkål

  • 1 1 fennikelknold

  • 100 g 100 rucola

  • 1 1 lille håndfuld ristede hasselnødder

  • Dressing
  • 2 spsk. 2 hvidvinseddike

  • 1/2 tsk. 1/2 dijonsennep

  • 1 1 fed knust hvidløg

  • 4 spsk. 4 olivenolie

  • Salt og peber

Sådan gør du

  • Pisk hvidvinseddike, dijonsennep og knust hvidløg sammen, tilsæt olie og pisk godt. Smag til med salt og peber.
  • Snit hvidkålen og fennikelknolden fint og vend dem straks i dressing.
  • Bland med rucola, drys med nødder og server.

Del opskrift på Facebook: