Hytteostsalat med radiser og agurk

2.8 from 4 votes
Antal

8

personer
Tilberedningstid

20

minutes

Hytteostsalat med radiser og agurk smager skønt og kan både serveres på et stykke rugbrød eller sammen med lidt salat som tilbehør.

Ingredienser

  • 15 radiser

  • 1/3 agurk

  • 1 bundt dild

  • 200 g hytteost

  • 2 spsk rygeost (gerne den med højt fedtindhold)

  • 1 spsk creme fraiche (kan undlades, men gør dressingen lidt mere cremet)

  • 1/2 citron

  • salt og peber

Sådan gør du

  • Skær radiserne i tynde skiver og agurken i små tern. Hak dild fint.
  • Rør alle ingredienserne til dressingen sammen og smag til med citronsaft, salt og peber.
  • Vend dressingen sammen med radiser, agurk og dild – gem evt lidt dild og et par skiver radiser til pynt.

Video

Tip

  • Hytteostsalaten kan sagtens nydes for sig selv på et stykke brød, men smager også skønt sammen med lidt røget laks eller et par skiver avocado.

Del opskrift på Facebook

Vores Jord på Instagram