Iceberg med thaikrydret grisekød og nudler
Recipe by Gitte Heidi Rasmussen Foto: Betina Hastoft. Venligst udlånt af sæson.dk
Course: Vegetarretter
Antal
4
personerTilberedningstid
30
minutesIngredienser
250 g nudler evt. risnudler
500 g hakket grisekød 4 – 7 %
Lidt olie til stegning
1 gr grøn thaikarry
1 tsk fintrevet frisk ingefær
1-2 l løg f.eks. skalotteløg
Saften fra 1/2 lime
1 spsk sød chilisauce
1 spsk fiskesauce
1 iceberg med løse blade
1 agurk
1 rød chili
1/2 dl hakkede cashewnødder
Sådan gør du
- Kog nudlerne som anvist.
- Lynsteg grisekødet i lidt olie sammen med thaikarry, ingefær og finthakket skalotteløg 3-5 min. Tilsæt limesaft, chilisauce samt fishsauce og lynsteg endnu 1 min.
- Pil forsigtigt bladene af iceberg salaten og anret dem i fire bunker så de danner skåle.
- Halver agurken, fjern kernerne med en ske og skær den i skiver. Halver chilien, fjern kernerne og snit den fint.
- Fordel nudlerne i salatskålene og kom kødet hen over og drys med agurk, chili og nødder og server.
Del opskrift på Facebook: