Indbagt vegetarisk farsbrød med svampe og nødder
Recipe by Gitte Heidi Rasmussen Foto: Betina Hastoft. Venligst udlånt af sæson.dk
Course: Vegetarretter
Antal
4
personerTilberedningstid
1
hourIngredienser
1 l øg
2 fed hvidløg
2 gulerødder i tern
2 stilke snittet bladselleri
20 g rensede champignon
150 g østershatte
1 spsk. friske blade timian
50 g hakkede hasselnødder
3 æg
75 g havregryn
Salt og peber
1 rulle butterdej
Sådan gør du
- Sauter hakket løg, knust hvidløg, gulerod og bladselleri i olie til løgene er klare.
- Rens og skær imens champignon og østershatte i mindre stykker.
- Kom svampe og timian på panden og steg endnu et par minutter.
- Rør grønsagerne sammen med nødder, sammenpisket æg og havregryn.
- Lad det trække lidt og krydr med salt og peber.
- Fordel fyldet på butterdejspladen, fold enderne ind over fyldet og rul den stramt sammen.
- Læg postejen på en bageplade med bagepapir, pensl med sammenpisket æg og bag postejen ca. 30 min. ved 200°C.
- Skær postejen i skiver og server med fx salat.
Del opskrift på Facebook: