Indbagt vegetarisk farsbrød med svampe og nødder

Indbagt vegetarisk farsbrød med svampe og nødder

4 from 43 votes
Recipe by Gitte Heidi Rasmussen Foto: Betina Hastoft. Venligst udlånt af sæson.dk Course: Vegetarretter
Antal

4

personer
Tilberedningstid

1

hour 

Ingredienser

  • 1 l 1 øg

  • 2 2 fed hvidløg

  • 2 2 gulerødder i tern

  • 2 2 stilke snittet bladselleri

  • 20 g 20 rensede champignon

  • 150 g 150 østershatte

  • 1 spsk. 1 friske blade timian

  • 50 g 50 hakkede hasselnødder

  • 3 3 æg

  • 75 g 75 havregryn

  • Salt og peber

  • 1 1 rulle butterdej

Sådan gør du

  • Sauter hakket løg, knust hvidløg, gulerod og bladselleri i olie til løgene er klare.
  • Rens og skær imens champignon og østershatte i mindre stykker.
  • Kom svampe og timian på panden og steg endnu et par minutter.
  • Rør grønsagerne sammen med nødder, sammenpisket æg og havregryn.
  • Lad det trække lidt og krydr med salt og peber.
  • Fordel fyldet på butterdejspladen, fold enderne ind over fyldet og rul den stramt sammen.
  • Læg postejen på en bageplade med bagepapir, pensl med sammenpisket æg og bag postejen ca. 30 min. ved 200°C.
  • Skær postejen i skiver og server med fx salat.

Del opskrift på Facebook: