
Indbagt vegetarisk farsbrød med svampe og nødder
Antal
4
personerTilberedningstid
1
hourIngredienser
1 l 1 øg
2 2 fed hvidløg
2 2 gulerødder i tern
2 2 stilke snittet bladselleri
20 g 20 rensede champignon
150 g 150 østershatte
1 spsk. 1 friske blade timian
50 g 50 hakkede hasselnødder
3 3 æg
75 g 75 havregryn
Salt og peber
1 1 rulle butterdej
Sådan gør du
- Sauter hakket løg, knust hvidløg, gulerod og bladselleri i olie til løgene er klare.
- Rens og skær imens champignon og østershatte i mindre stykker.
- Kom svampe og timian på panden og steg endnu et par minutter.
- Rør grønsagerne sammen med nødder, sammenpisket æg og havregryn.
- Lad det trække lidt og krydr med salt og peber.
- Fordel fyldet på butterdejspladen, fold enderne ind over fyldet og rul den stramt sammen.
- Læg postejen på en bageplade med bagepapir, pensl med sammenpisket æg og bag postejen ca. 30 min. ved 200°C.
- Skær postejen i skiver og server med fx salat.

Del opskrift på Facebook: