Italiensk mørbrad med tomat, mozzarella og oregano

Italiensk mørbrad med tomat, mozzarella og oregano

3 from 25 votes
Recipe by Gitte Heidi Rasmussen Foto: Betina Hastoft. Venligst udlånt af sæson.dk Course: Kødretter
Antal

4

personer
Tilberedningstid

45

minutes

Ingredienser

  • 600 g 600 pudset svinemørbrad/ ca. 2 små

  • Salt og peber

  • Olivenolie til bruning

  • 200 g 200 tomat

  • 1 1 pose frisk mozzarella, 125 g

  • 1 1 fed hvidløg

  • 1 spsk. 1 frisk hakket oregano

  • 1/2 kg 1/2 cherrytomater

  • 1 spsk. 1 frisk hakket oregano

  • 2 2 fed knust hvidløg

  • 1 l 1 øg, eller 2 skalotteløg

  • Olivenolie

  • Sukker, salt og peber

  • Tilbehør
  • Brød eller kartofler

Sådan gør du

  • Krydr kødet med salt og peber og brun det 2-3 min. i lidt olivenolie på en varm pande. Skær en lomme på langs ned i kødet og læg det i et ovnfast fad.
  • Skær tomater og mozzarella i mindre stykker og bland med knust hvidløg, oregano, salt og peber. Fyld det i lommen og tryk det fast.
  • Halver tomaterne og bland med oregano, knust hvidløg, snittet løg og olivenolie. Læg dem i fadet sammen med kødet og krydr med lidt sukker, salt og peber.
  • Sæt fadet i ovnen ved 200°C i ca. 25 min.
  • Skær det i skiver og server med bagte tomater, brød eller kartofler.

Del opskrift på Facebook: