Kålruller
Recipe by Gitte Heidi Rasmussen Foto: Betina Hastoft. Venligst udlånt af sæson.dk
Course: Kødretter
Antal
4
stk.Tilberedningstid
15
minutesIngredienser
1 lille hvidkål eller spidskål
2 gulerødder
1 stor håndfuld bønnespirer
340 g kylling i wokstrimler
1 spsk. sesamolie
1 tsk karry
1 spsk. sojasauce
Sådan gør du
- Løsn de yderste blade på hvidkålen forsigtig så de forbliver hele, fire i alt.
- Skær stokken af og blancher dem i letsaltet vand 1 min.
- Snit ½ liter hvidkål og riv de skrællede gulerødder groft.
- Lynsteg kødet i olie tilsat karry 2-3 min., kom hvidkål og gulerødder ved og lynsteg endnu et par minutter.
- Tilsæt bønnespirer og soja, kog op og smag til.
- Fordel fyldet på kålbladende, rul dem sammen og server.
Del opskrift på Facebook: