
Kålruller
Antal
4
stk.Tilberedningstid
15
minutesIngredienser
1 1 lille hvidkål eller spidskål
2 2 gulerødder
1 1 stor håndfuld bønnespirer
340 g 340 kylling i wokstrimler
1 spsk. 1 sesamolie
1 tsk 1 karry
1 spsk. 1 sojasauce
Sådan gør du
- Løsn de yderste blade på hvidkålen forsigtig så de forbliver hele, fire i alt.
- Skær stokken af og blancher dem i letsaltet vand 1 min.
- Snit ½ liter hvidkål og riv de skrællede gulerødder groft.
- Lynsteg kødet i olie tilsat karry 2-3 min., kom hvidkål og gulerødder ved og lynsteg endnu et par minutter.
- Tilsæt bønnespirer og soja, kog op og smag til.
- Fordel fyldet på kålbladende, rul dem sammen og server.

Del opskrift på Facebook: