Kålruller

Kålruller

4 from 3 votes
Recipe by Gitte Heidi Rasmussen Foto: Betina Hastoft. Venligst udlånt af sæson.dkCourse: Kødretter
Antal

4

stk.
Tilberedningstid

15

minutes

Ingredienser

  • 1 lille hvidkål eller spidskål

  • 2 gulerødder

  • 1 stor håndfuld bønnespirer

  • 340 g kylling i wokstrimler

  • 1 spsk. sesamolie

  • 1 tsk karry

  • 1 spsk. sojasauce

Sådan gør du

  • Løsn de yderste blade på hvidkålen forsigtig så de forbliver hele, fire i alt.
  • Skær stokken af og blancher dem i letsaltet vand 1 min.
  • Snit ½ liter hvidkål og riv de skrællede gulerødder groft.
  • Lynsteg kødet i olie tilsat karry 2-3 min., kom hvidkål og gulerødder ved og lynsteg endnu et par minutter.
  • Tilsæt bønnespirer og soja, kog op og smag til.
  • Fordel fyldet på kålbladende, rul dem sammen og server.

Del opskrift på Facebook: