Kålsalat med sprøde rødder, cremet gomadressing og soyaristede kikærter – en skøn salat fyldt med smag og konsistens.
Ingredienser
Goma inspireret dressing
2 spsk tahin (sesampasta)
ca. 0,5-1 dl vand
2 spsk mayonnaise
1 spsk risvinseddike
1 tsk soyasauce
1 tsk sesamolie
1 tsk ristede sesamfrø
Salat
1 pose kålsalat med sprøde rødder
240gkogte kikærter (svarer til en dåse drænede kikærter)
2 spsk olivenolie
2-3 spsk soyasauce
Forslag til ekstra fyld/topping
Kogt quinoa
Peanuts
Sådan gør du
Goma inspireret dressing
Blend alle ingredienserne sammen til en cremet dressing. Juster med mængden af vand, alt efter hvor cremet du ønsker at din dressing skal være.
Salat
Varm en pande med olie og rist kikærterne i et par minutter ved middel-høj varme. Tilsæt soyasauce og lad kikærterne simre under omrøring i 4-5 minutter.
Masser kålsalaten med hænderne – dette fremhæver både farve og smag.
Vend kålsalaten med de ristede kikærter og server med gomadressing.
Tilføj evt quinoa til salaten for ekstra fylde og salte peanuts som topping.