Kartoffelmadder er bare det bedste – især når de nye, dejlige sommerkartofler er klar i marken! Man kan variere sine kartoffelmadder i en uendelighed. Her har vi valgt en luksus version med fjordrejer, dilddressing og nye asparges, samt en hverdagsmad med mayo, tørrede rødløg og nye sprøde radiser.
Ingredienser
4skiver4rugbrød
2 spsk.2 mayonnaise
4blade4hjertesalat
88nye, kogte kartofler
Dild & rejer
75g75fjordrejer
2 2 asparges, grønne i strimler
1spsk.1mayonnaise
2spsk.2creme fraiche 9%
2spsk.2citronsaft
1/2bundt1/2frisk dild
Salt og peber
Radiser & tørrede rødløg
22radiser, i skiver
22asparges, grønne i strimler
1spsk.1rødløg, tørrede fra Tvedemose
1 spsk.1 mayonnaise
Frisk kørvel
Sådan gør du
Smør rugbrød med mayonnaise og læg et stort blad hjertesalat på hver skive
Skær kartoflerne i skiver og fordel ovenpå salatbladet
Rejer & dild
Fordel rejer ovenpå kartoflerne
Rør dressingen sammen og smag til
Dryp dressing på madderne, top med asparges og frisk dild