Kartoffelmadder er bare det bedste – især når de nye, dejlige sommerkartofler er klar i marken! Man kan variere sine kartoffelmadder i en uendelighed. Her har vi valgt en luksus version med fjordrejer, dilddressing og nye asparges, samt en hverdagsmad med mayo, tørrede rødløg og nye sprøde radiser.
Ingredienser
4skiverrugbrød
2 spsk.mayonnaise
4bladehjertesalat
8nye, kogte kartofler
Dild & rejer
75gfjordrejer
2 asparges, grønne i strimler
1spsk.mayonnaise
2spsk.creme fraiche 9%
2spsk.citronsaft
1/2bundtfrisk dild
Salt og peber
Radiser & tørrede rødløg
2radiser, i skiver
2asparges, grønne i strimler
1spsk.rødløg, tørrede fra Tvedemose
1 spsk.mayonnaise
Frisk kørvel
Sådan gør du
Smør rugbrød med mayonnaise og læg et stort blad hjertesalat på hver skive
Skær kartoflerne i skiver og fordel ovenpå salatbladet
Rejer & dild
Fordel rejer ovenpå kartoflerne
Rør dressingen sammen og smag til
Dryp dressing på madderne, top med asparges og frisk dild