Kartoffelmadder – dild & rejer – radiser & tørrede rødløg

0 from 0 votes
Course: Vegetarretter
Antal

4

Madder
Tilberedningstid

20

minutes

Kartoffelmadder er bare det bedste – især når de nye, dejlige sommerkartofler er klar i marken! Man kan variere sine kartoffelmadder i en uendelighed. Her har vi valgt en luksus version med fjordrejer, dilddressing og nye asparges, samt en hverdagsmad med mayo, tørrede rødløg og nye sprøde radiser.

Ingredienser

  • 4 skiver 4 rugbrød

  • 2 spsk. 2 mayonnaise

  • 4 blade 4 hjertesalat

  • 8 8 nye, kogte kartofler

  • Dild & rejer
  • 75 g 75 fjordrejer

  • 2 2 asparges, grønne i strimler

  • 1 spsk. 1 mayonnaise

  • 2 spsk. 2 creme fraiche 9%

  • 2 spsk. 2 citronsaft

  • 1/2 bundt 1/2 frisk dild

  • Salt og peber

  • Radiser & tørrede rødløg
  • 2 2 radiser, i skiver

  • 2 2 asparges, grønne i strimler

  • 1 spsk. 1 rødløg, tørrede fra Tvedemose

  • 1 spsk. 1 mayonnaise

  • Frisk kørvel

Sådan gør du

  • Smør rugbrød med mayonnaise og læg et stort blad hjertesalat på hver skive
  • Skær kartoflerne i skiver og fordel ovenpå salatbladet
  • Rejer & dild
  • Fordel rejer ovenpå kartoflerne
  • Rør dressingen sammen og smag til
  • Dryp dressing på madderne, top med asparges og frisk dild
  • Radiser og tørrede rødløg
  • Kom radiser, rødløg og asparges på madderne
  • Top med ekstra mayonnaise og frisk kørvel

Video

Del opskrift på Facebook

Vores Jord på Instagram