Kartofler og kikærter i fad

0.0 from 0 votes
Course: Måltidssalater og tilbehør
Antal

4

personer
Tilberedningstid

45

minutes

Virkelig lækker hverdagsmad med danske kartofler, løg og kikærter, der bages i ovnen med krydderier – retten toppes med frisk persille og feta. Simpelt og godt.

Ingredienser

  • 500 g kartofler

  • 1 peberfrugt

  • 1 dåse kikærter

  • Olivenolie

  • 1 tsk paprika

  • 1 tsk spidskommen

  • 1/2 tsk chiliflager

  • Salt og peber

  • En håndfuld bredbladet persille

  • 75 g feta

Sådan gør du

  • Skær kartoflerne i mindre stykker – behold gerne skrællen på. Skær løg i både og peberfrugt i grove stykker.
  • Bland krydderierne med salt og peber. Kom alle grøntsagerne i et fad sammen med skyllede kogte kikærter. Vend med rigeligt olivenolie og krydderblandingen.
  • Bag i ovnen i 30-40 min til kartoflerne er møre og har fået farve.
  • Top fadet med fx finthakket persille, feta eller rucola. Server gerne med en creme fraiche dressing.

Del opskrift på Facebook

Vores jord på Instagram