Klar tomatsuppe med cherrytomater og persilleolie
Recipe by Gitte Heidi Rasmussen Foto: Betina Hastoft. Venligst udlånt af sæson.dk
Course: Supper
Antal
2
personerTilberedningstid
15
minutesKlar tomatsuppe er en lettere udgave af den velkendte blendede suppe. Her serverer
vi den med en persilleolie og lækkert brød. Velbekomme.
Ingredienser
1 gr øntsagsbouillon
200 g hakkede tomater
2 fed hvidløg
250 g cherrytomater
Salt og peber
1 spsk. hakket persille
1 spsk. olivenolie
2-4 skiver brød
Sådan gør du
- Bring bouillon, hakket tomat, hakket løg og knust hvidløg i kog og lad det simre 10 min.
- Kom cherrytomaterne ved og lad suppen simre i endnu 2-3 min.
- Smag til med salt og peber.
- Rør persille og olivenolie sammen og rist brødene.
- Server suppen rygende varm dryppet med persilleolie og med brød.
Del opskrift på Facebook