Klar tomatsuppe med cherrytomater og persilleolie

Klar tomatsuppe med cherrytomater og persilleolie

5 from 1 vote
Recipe by Gitte Heidi Rasmussen Foto: Betina Hastoft. Venligst udlånt af sæson.dk Course: Supper
Antal

2

personer
Tilberedningstid

15

minutes

Klar tomatsuppe er en lettere udgave af den velkendte blendede suppe. Her serverer
vi den med en persilleolie og lækkert brød. Velbekomme.

Ingredienser

  • 1 gr 1 øntsagsbouillon

  • 200 g 200 hakkede tomater

  • 2 2 fed hvidløg

  • 250 g 250 cherrytomater

  • Salt og peber

  • 1 spsk. 1 hakket persille

  • 1 spsk. 1 olivenolie

  • 2-4 2-4 skiver brød

Sådan gør du

  • Bring bouillon, hakket tomat, hakket løg og knust hvidløg i kog og lad det simre 10 min.
  • Kom cherrytomaterne ved og lad suppen simre i endnu 2-3 min.
  • Smag til med salt og peber.
  • Rør persille og olivenolie sammen og rist brødene.
  • Server suppen rygende varm dryppet med persilleolie og med brød.

Del opskrift på Facebook