Køleskabsgrød med æblemost

4 from 14 votes
Recipe by Camilla Pilgaard Course: morgenmad
Antal

2

portioner
Tilberedningstid

15

minutes

Køleskabsgrød eller overnight oats – denne version er med æblemost og friske æbler, der giver en dejlig sødme og en skøn smag til grøden. Virkelig lækker og nem morgenmad.

Ingredienser

  • 2 dl 2 grovhvalsede havregryn

  • 1 spsk chiafrø

  • 2,5 dl æblemost

  • 1,5 dl mælk/vand/tynd yoghurt som fx tykmælk eller A38

  • 1 nip salt

  • ½ tsk kardemomme eller evt kanel alt efter dine smagspræferencer

  • 2 spsk græsk yoghurt til at røre op med

  • 1 æble, revet

  • Topping
  • fx æble i tern, hakkede nødder/mandler og tørrede tranebær

Sådan gør du

  • Kom alle ingredienserne til køleskabsgrøden i en skål – pånær græsk yoghurt og æble. Rør det hele godt sammen og sæt det i køleskabet natten over.
  • æste morgen tilsættes græsk yoghurt og 1 revet æble, og det hele røres godt sammen.
  • Server køleskabsgrøden med topping som fx frisk æble i tern, hakkede nødder/mandler og fx tørrede tranebær.

Del opskrift på Facebook

Vores Jord på Instagram