Linsesalat med asparges og friske hindbær

0 from 0 votes
Course: Måltidssalater og tilbehør
Antal

4

personer
Tilberedningstid

25

minutes

En skøn linsesalat med sommerens smagfulde hindbær, grillede asparges og feta.

Ingredienser

  • 75 g 75 rød mangold (rødbedeblade) – alternativt andre babyleaves

  • 1/2 1/2 dåse linser (fx beluga linser)

  • 1 gr 1 grønne asparges

  • 125 g 125 friske hindbær

  • 50 g 50 feta eller salatost

  • 30 g 30 saltmandler, grofthakket

  • god olivenolie

Sådan gør du

  • Rens asparges og vend dem med olie. Grill dem ved hård varme, så de får godt med farve, men stadig er sprøde. Skær dem i mindre stykker, og krydr med salt og peber.
  • Anret et fad med rød mangold, asparges og linser. Vend forsigtigt, men pas på at linserne ikke ender i bunden. Dryp med lidt olivenolie henover salaten.
  • Anret med friske hindbær, smuldret feta og saltmandler.

Del opskrift på Facebook

Vores jord på Instagram