Lun æblesuppe med vaniljeis
Course: Snacks og sødt
Antal
4
personerTilberedningstid
25
minutesÆblesuppe er en anderledes, dog utrolig lækker dessert. Den lune supper smager vidunderligt med iskold vaniljeis – et sjovt alternativ til varm kakao med flødeskum.
Ingredienser
6-8 danske æbler
1 vaniljestang
3-4 spsk. sukker
Vand
Sådan gør du
- Skær æblerne groft ud, med kernehus og det hele.
- Kom dem i en gryde og hæld vand på så det lige dækker.
- Kog det hele op – lad det simre, indtil æblerne er møre.
- Brug et piskeris/kartoffeljern til groft at mose det hele sammen.
- Sigt nu mosen igennem en grovmasket si.
- Kog hele herligheden op igen sammen med sukker og korn fra 1 vaniljestang.
- Smag til og servér den lune suppe med en kugle vaniljeis.
Del opskrift på Facebook