Lun æblesuppe med vaniljeis

5 from 1 vote
Course: Snacks og sødt
Antal

4

personer
Tilberedningstid

25

minutes

Æblesuppe er en anderledes, dog utrolig lækker dessert. Den lune supper smager vidunderligt med iskold vaniljeis – et sjovt alternativ til varm kakao med flødeskum.

Ingredienser

  • 6-8 danske æbler

  • 1 vaniljestang

  • 3-4 spsk. sukker

  • Vand

Sådan gør du

  • Skær æblerne groft ud, med kernehus og det hele.
  • Kom dem i en gryde og hæld vand på så det lige dækker.
  • Kog det hele op – lad det simre, indtil æblerne er møre.
  • Brug et piskeris/kartoffeljern til groft at mose det hele sammen.
  • Sigt nu mosen igennem en grovmasket si.
  • Kog hele herligheden op igen sammen med sukker og korn fra 1 vaniljestang.
  • Smag til og servér den lune suppe med en kugle vaniljeis.

Del opskrift på Facebook