Lynstegt palmekål med hvidløg og parmesan
Antal
4
persTilberedningstid
15
minutesIngredienser
1 bundt palmekål
1 fed hvidløg
1/4 tsk chiliflager
1/2 citron
25 g parmesan
1-2 spsk olivenolie
Sådan gør du
- Skær palmekål i mindre stykker – brug kun stokken helt ude i spidsen, hvor den er meget tynd. Ellers skæres stokken fra. Skær hvidløg i små stykker.
- Kom olivenolie på en pande og varm panden op ved medium-kraftig varme.
- Kom kålen på panden og steg 1 minuts tid ved kraftig varme. Kom herefter hvidløg ved, skru ned til medium varme og steg i yderligere 1-2 minutter. Kålen skal stadig have bid, og må godt få en smule stegeskorpe.
- Kom salt, peber og chili ved til allersidst, inden kålen tages af panden. Kom kålen på et fad, dryp med citronsaft og drys med flager af parmesan.