Lynstegt palmekål med hvidløg og parmesan

5 from 3 votes
Antal

4

pers
Tilberedningstid

15

minutes

Ingredienser

  • 1 bundt palmekål

  • 1 fed hvidløg

  • 1/4 tsk chiliflager

  • 1/2 citron

  • 25 g 25 parmesan

  • 1-2 spsk olivenolie

Sådan gør du

  • Skær palmekål i mindre stykker – brug kun stokken helt ude i spidsen, hvor den er meget tynd. Ellers skæres stokken fra. Skær hvidløg i små stykker.
  • Kom olivenolie på en pande og varm panden op ved medium-kraftig varme.
  • Kom kålen på panden og steg 1 minuts tid ved kraftig varme. Kom herefter hvidløg ved, skru ned til medium varme og steg i yderligere 1-2 minutter. Kålen skal stadig have bid, og må godt få en smule stegeskorpe.
  • Kom salt, peber og chili ved til allersidst, inden kålen tages af panden. Kom kålen på et fad, dryp med citronsaft og drys med flager af parmesan.