Mad muffins med porre og parmesan

0 from 0 votes
Course: Brød og bagning
Antal

10

stk.
Tilberedningstid

50

minutes

Muffins hører ikke kun det salte køkken til. Disse muffins er skønne, ostede, og fyldt med smag fra danske porre. Perfekte til madpakken eller som tilbehør til aftensmaden.

Ingredienser

  • 250 g 250 ricotta

  • 50 g 50 parmesan

  • 3 3 æg

  • 100 g 100 fuldkornsmel

  • 150 g 150 hvedemel

  • 2 2 små porre (ca. 250 g snittet vægt)

  • 1/2 tsk. 1/2 salt

  • 2 tsk. 2 bagepulver

  • 100 ml 100 vand

  • 1/2 dl 1/2 græskarkerner

Sådan gør du

  • Rens og snit porre fint.
  • Sautér dem i 10 min, indtil de er gyldne og faldet sammen
  • Bland alle de våde ingredienser, sigt de tørre ingredienser ned og rør det grundigt sammen
  • Fordel dejen i 10 muffinforme og drys med grofthakkede græskarkerner
  • Bag dem ved 200 grader i ca. 30 min

Video

Del opskrift på facebook

Vores jord på Instagram