Denne skønne sommerret med mexicanske noter er helt perfekt til grill buffeten eller en lækker tapas. Den er simpel at lave – og det samme er de sprøde og sundere tortilla chips.
Ingredienser
1/2rødløg
2majskolber
100gfeta
150gcherry tomater
1moden avocado
Juice fra 1 lime
1spsk.olivenolie
Frisk koriander
1bægercreme fraiche 9%
Sprøde tortilla chips
6medium fuldkorns tortilla
2spsk.olivenolie
Salt
Sådan gør du
Pensl tortillapandekagerne med olie, læg dem sammen og skær dem ud i 8-10 trekanter
Placer dem på en beklædt bageplade, drys med salt og bag dem i 5-7 min ved 200°C varmluft
Kog majskolberne møre i letsaltet vand i ca. 10 min
Skær nu majskernerne fri fra kolben, ved at føre en kniv ned langs majskolben på langs
Skær rødløget i fine tern
Skær tomaterne i kvarte
Skær avocado i tern
Hak koriander groft
Mix alle ingredienserne i en skål og vend olie, limesaft, salt og peber med rundt
Servér salsaen med de sprøde tortillachips og creme fraiche