Majssalsa med bagte tortillachips
Course: Måltidssalater og tilbehør
Antal
6
personerTilberedningstid
20
minutesDenne skønne sommerret med mexicanske noter er helt perfekt til grill buffeten eller en lækker tapas. Den er simpel at lave – og det samme er de sprøde og sundere tortilla chips.
Ingredienser
1/2 rødløg
2 majskolber
100 g feta
150 g cherry tomater
1 moden avocado
Juice fra 1 lime
1 spsk. olivenolie
Frisk koriander
1 bæger creme fraiche 9%
- Sprøde tortilla chips
6 medium fuldkorns tortilla
2 spsk. olivenolie
Salt
Sådan gør du
- Pensl tortillapandekagerne med olie, læg dem sammen og skær dem ud i 8-10 trekanter
- Placer dem på en beklædt bageplade, drys med salt og bag dem i 5-7 min ved 200°C varmluft
- Kog majskolberne møre i letsaltet vand i ca. 10 min
- Skær nu majskernerne fri fra kolben, ved at føre en kniv ned langs majskolben på langs
- Skær rødløget i fine tern
- Skær tomaterne i kvarte
- Skær avocado i tern
- Hak koriander groft
- Mix alle ingredienserne i en skål og vend olie, limesaft, salt og peber med rundt
- Servér salsaen med de sprøde tortillachips og creme fraiche
Video
Del opskrift på Facebook