Majssalsa med bagte tortillachips

0 from 0 votes
Course: Måltidssalater og tilbehør
Antal

6

personer
Tilberedningstid

20

minutes

Denne skønne sommerret med mexicanske noter er helt perfekt til grill buffeten eller en lækker tapas. Den er simpel at lave – og det samme er de sprøde og sundere tortilla chips.

Ingredienser

  • 1/2 rødløg

  • 2 majskolber

  • 100 g feta

  • 150 g cherry tomater

  • 1 moden avocado

  • Juice fra 1 lime

  • 1 spsk. olivenolie

  • Frisk koriander

  • 1 bæger creme fraiche 9%

  • Sprøde tortilla chips
  • 6 medium fuldkorns tortilla

  • 2 spsk. olivenolie

  • Salt

Sådan gør du

  • Pensl tortillapandekagerne med olie, læg dem sammen og skær dem ud i 8-10 trekanter
  • Placer dem på en beklædt bageplade, drys med salt og bag dem i 5-7 min ved 200°C varmluft
  • Kog majskolberne møre i letsaltet vand i ca. 10 min
  • Skær nu majskernerne fri fra kolben, ved at føre en kniv ned langs majskolben på langs
  • Skær rødløget i fine tern
  • Skær tomaterne i kvarte
  • Skær avocado i tern
  • Hak koriander groft
  • Mix alle ingredienserne i en skål og vend olie, limesaft, salt og peber med rundt
  • Servér salsaen med de sprøde tortillachips og creme fraiche

Video

Del opskrift på Facebook

Vores Jord på Instagram