Makronsnitter med ribs
Course: Brød og bagning
Antal
1
stk.Tilberedningstid
1
hourHjemmelavede makronsnitter smager fantastisk og er nemme at bage. Her har vi lagt et lag ribsmarmelade ind i midten, der med sin syrlighed supplerer den søde svampede kage godt.
Ingredienser
450 g mel
250 g smør
250 g rørsukker
2 tsk bagepulver
4 store æggeblommer
2 dl ribsmarmelade
4 æggehvider
500 g flormelis
200 g groftrevet marcipan
Sådan gør du
- Tænd ovnene på 200 grader.
- Beklæd en bradepande på ca. 35*40 cm med bagepapir.
- Bland mel, rørsukker og bagepulver, og rør det sammen.
- Skær smørret i tern og smuldr det i melblandingen.
- Tilsæt æggeblommerne og rør dem ind i smuldredejen – kun lige til det akkurat er velfordelt.
- Hæld hele massen ud i bradepanden og tryk dejen i et jævnt lag i bunden.
- Put bradepanden i ovnen og forbag bunden i 15 minutter.
- Hæld æggehvider, flormelis og den revet marcipan i en skål. Rør nogle gange.
- Tag bunden ud af ovnen og fordel marmeladen på den.
- Fordel marcipanblandingen på bunden, så det dækker overfladen – og gerne skefuld for skefuld, så det ikke tager marmeladen med sig under.
- Sæt kagen i ovnen igen og bag ca. 20 minutter.
- Tag kagen ud, skær den i snitter og servér.
Del opskrift på Facebook: