Minitærter med hindbær og vaniljecreme

Minitærter med hindbær og vaniljecreme

0 from 0 votes
Course: Brød og bagning
Antal

6

personer
Tilberedningstid

1

hour 

Små og sprøde minitærter med en lækker flødeostcreme blandet med en lemon curd og toppet med de største og lækreste hindbær.

Ingredienser

  • 150 g 150 hvedemel

  • 75 g 75 smør

  • 2 spsk 2 sukker

  • 1/2 dl 1/2 fløde

  • 6 dl 6 makroner

  • 100 g 100 flødeost

  • 1 tsk 1 vanilje

  • 1 dl 1 fløde

  • 20 g 20 flormelis

  • 1 tsk 1 lemon curd

  • Flormelis til pynt

  • 2 2 bakker hindbær til topping

Sådan gør du

  • Tænd ovnen på 180 grader.
  • Smuldr smørret i melet og bland sukker med i, og saml det hele med fløden.
  • Rul dejen ud i seks lige store stykker og beklæd de små tærteforme.
  • Knus makronerne ud over formene, og prik dejene med en gaffel.
  • Bag dem i midten af ovnen i ca. 20 minutter, indtil de er gyldne.
  • Pisk lemon curd, flødeost, vanilje og flormelis sammen i en skål.
  • Hæld fløden i, og pisk, indtil du får en mere fast creme.
  • Hæld cremen i en sprøjtepose, eller lad den stå i en skål, og læg den i køleskabet, indtil du skal anrette dem.
  • Tag de små tærter ud af ovnen og lad dem køle helt af.
  • Sprøjt eller fyld cremen i tærterne.
  • Pynt dem med hindbær hele vejen rundt og drys til sidst med flormelis.

Del opskrift på Facebook: