Morgengrød med gulerødder

4 from 1 vote
Course: Snacks og sødt
Antal

2

personer
Tilberedningstid

15

minutes

Fantastisk start på dagen med gulerod i grøden

Ingredienser

  • 3-31/2 dl 3-31/2 finvalsede havregryn

  • 1 1 gulerod, revet

  • 2 dl 2 æblemost, koldpresset og ufiltreret

  • 4 dl 4 vand

  • 1/2 tsk. 1/2 vaniljepulver

  • 1 tsk. 1 stødt kanel

  • Knips salt

  • Topping
  • Græsk yoghurt

  • Ristede nødder

  • Ahornsirup

Sådan gør du

  • Bland alle ingredienserne til grøden, på nær guleroden, i en gryde, og lad den koge langsomt op, indtil den tykner og har en god konsistens.
  • Når grøden er færdig fordeles den i 2 skåle.
  • Fordel derefter revet gulerod i skålene, og rør det en smule ind i grøden.
  • Server derudover grøden med en god klat græsk yoghurt, lidt ristede nødder og lidt ahornsirup.

Del opskriften på Facebook