Morgengrød med gulerødder
Antal
2
personerTilberedningstid
15
minutesFantastisk start på dagen med gulerod i grøden
Ingredienser
3-31/2 dl 3-31/2 finvalsede havregryn
1 1 gulerod, revet
2 dl 2 æblemost, koldpresset og ufiltreret
4 dl 4 vand
1/2 tsk. 1/2 vaniljepulver
1 tsk. 1 stødt kanel
Knips salt
- Topping
Græsk yoghurt
Ristede nødder
Ahornsirup
Sådan gør du
- Bland alle ingredienserne til grøden, på nær guleroden, i en gryde, og lad den koge langsomt op, indtil den tykner og har en god konsistens.
- Når grøden er færdig fordeles den i 2 skåle.
- Fordel derefter revet gulerod i skålene, og rør det en smule ind i grøden.
- Server derudover grøden med en god klat græsk yoghurt, lidt ristede nødder og lidt ahornsirup.
Del opskriften på Facebook