Muffins med æble og kokos

Muffins med æble og kokos

Recipe by Gitte Heidi Rasmussen Foto: Betina Hastoft. Venligst udlånt af sæson.dk
3.9 from 7 votes
Course: Brød og bagning
Antal
+
-

16

stk.

Brug sæsonens æbler til at lave saftige og smagfulde muffins. Muffins med æble kan
spises med god samvittighed og passer perfekt til festlige lejligheder.

Ingredienser

  • 100 g smør

  • 175 g honning

  • 4 æg

  • 350 g groftrevet æble

  • 125 g kokosmel

  • 125 g havregryn

  • 300 g hvedemel

  • 2 tsk. bagepulver

  • Ekstra kokosmel

Sådan gør du

  • Smelt smørret.
  • Pisk honning og æg til en skummende og meget luftig masse.
  • Vend straks revet æble, kokosmel og havregryn i.
  • Sigt hvedemel samt bagepulver i og rør i det sammen med smeltet smør.
  • Fordel dejen i 16 smurte muffin forme, drys evt. med lidt ekstra kokos og bag dem 20-25 min. ved 200°C.

Tip

  • Muffins med æble kan sagtens fryses til senere. De er ikke så søde som en klassisk muffin og nyd dem med god samvittighed.

Del opskrift på Facebook: