
Muffins med æble og kokos
Recipe by Gitte Heidi Rasmussen Foto: Betina Hastoft. Venligst udlånt af sæson.dk
Course: Brød og bagning
Antal
+
-
16
stk.Brug sæsonens æbler til at lave saftige og smagfulde muffins. Muffins med æble kan
spises med god samvittighed og passer perfekt til festlige lejligheder.
Ingredienser
100 g smør
175 g honning
4 æg
350 g groftrevet æble
125 g kokosmel
125 g havregryn
300 g hvedemel
2 tsk. bagepulver
Ekstra kokosmel
Sådan gør du
- Smelt smørret.
- Pisk honning og æg til en skummende og meget luftig masse.
- Vend straks revet æble, kokosmel og havregryn i.
- Sigt hvedemel samt bagepulver i og rør i det sammen med smeltet smør.
- Fordel dejen i 16 smurte muffin forme, drys evt. med lidt ekstra kokos og bag dem 20-25 min. ved 200°C.
Tip
- Muffins med æble kan sagtens fryses til senere. De er ikke så søde som en klassisk muffin og nyd dem med god samvittighed.

Del opskrift på Facebook: