Muffins med æble og kokos
Recipe by Gitte Heidi Rasmussen Foto: Betina Hastoft. Venligst udlånt af sæson.dk
Course: Brød og bagning
Antal
16
stk.Brug sæsonens æbler til at lave saftige og smagfulde muffins. Muffins med æble kan
spises med god samvittighed og passer perfekt til festlige lejligheder.
Ingredienser
100 g smør
175 g honning
4 æg
350 g groftrevet æble
125 g kokosmel
125 g havregryn
300 g hvedemel
2 tsk. bagepulver
Ekstra kokosmel
Sådan gør du
- Smelt smørret.
- Pisk honning og æg til en skummende og meget luftig masse.
- Vend straks revet æble, kokosmel og havregryn i.
- Sigt hvedemel samt bagepulver i og rør i det sammen med smeltet smør.
- Fordel dejen i 16 smurte muffin forme, drys evt. med lidt ekstra kokos og bag dem 20-25 min. ved 200°C.
Tip
- Muffins med æble kan sagtens fryses til senere. De er ikke så søde som en klassisk muffin og nyd dem med god samvittighed.
Del opskrift på Facebook: